Contact

Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Blij met het einresultaat van onze koivijver
Afgelopen weekend heeft o3experts bij ons de ozoninstallatie voor de koivijver aangelegd. Na 1 dag was het water van groen naar klaar helder water. Nu kunnen we onze mooie vissen weer zien stralen. We zijn heel erg blij met de aanschaf en het advies van o3experts.nl. Fijn weekend vanuit Sint Niklaas Belgiƫ

J Bruggen

Kraakhelder water koivijver
Vorige week een ozoninstallatie laten plaatsen door 03experts. Na enkele dagen zagen wij al direct verschil aan de helderheid van het water. Nu is de vijver kristalhelder en kunnen we de alle vissen tot in detail zien. We zijn erg blij met de ozoninstallatie en kunnen iedereen dit aanraden. Snelle services en duidelijke uitleg. Zou je mij nog 4 zakjes navulling voor de droogluchtfilter DF XL 50 kunnen opsturen naar mijn adres? Vriendelijke groet, Jens de Boer uit Utrecht

Jens de Boer Jens de Boer

Aanschaf ozongenerator
Vorig jaar een nieuwe o3experts 3 grams ozongenerator gekocht bij u, echter door een fout van mij is er water in de ozongenerator gelopen. Contact met u gezocht en ik moet zeggen dat ik versteld sta van de nette en vlotte afhandeling. U heeft mij een diezelfde dag nog teruggebeld en gezorgd dat de ozongenerator weer werkend kreeg (geheel kostenloos). Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Afspraken nakomen en klantvriendelijkheid. Ik kan iedereen dit bedrijf adviseren. nogmaals bedankt voor je goede afhandeling. Hermen

Hermen van Geest Geest

Snelle services en vakkundige eigenaar
Ik ben netjes en vakkundig geholpen met het herstel van mijn ozongenerator. Ik had deze niet eens aangeschaft bij o3experts en ze hebben mij toch kosteloos geholpen. Prima services en een vakkundige eigenaar die zeker verstand heeft van ozonapparatuur. Bedankt nogmaals en hopelijk kan ik weer een lange tijd genieten van mijn koivijver. Groeten Jos Bergen uit Amersfoort!

Jos Bergen

Bourgone ozongenerator 3 gram
Hallo Kunnen jullie voor mij een defecte ozongenerator van Bourgonde (3 gram) herstellen? Wanneer ik deze aanzet dan doet hij het 1 dag goed en daarna doet hij niets meer. de lampjes op het display werken wel maar er komt geen ozon vrij. Hoor graag van u, H. Veltscholten

herman veltscholten

Ozonslang nasturen
Beste o3experts, bedankt voor het herstellen van onze defecte ozongenerator, echter heb ik nog een stuk slang nodig van 6-8 mm. Kunnen jij deze nog versturen naar ons adres? Ik heb in totaal 6 meter nodig. groeten Albert, fijn weekend...

Albert Oonk

Duidelijk advies en snelle services voor het onderhoud van mijn ozongenerator
Bedankt voor het vakkundig herstellen van onze defecte ozongenerator.

Jannick Voorthuizen

Ozongenerator
Vorige week mijn ozon generator aangeboden ter reparatie in weerselo. Ik moet zeggen dat het contact prettig verliep en de afspraken die gemaakt zijn ook prima nagekomen zijn. De koffie was ook lekker :). Ook de informatie gekregen waarmee ik uit de voeten kan en kan toepassen op mijn huidige ozoninstallatie. De ozon presteert weer prima en de vijver is weer kraak helder. Bedankt voor je hulp en snelle services. Volgende keer kom ik weer bij jullie voor zowel de services als onderhoud. De heer Benny ten Hag.

Benny ten Hag

Ozongenerator Bourgonde revisie
Hallo 03expert, de bourgonde generator weer aangesloten en alles werkt weer. Wilt u mij ook nog 1 ozon terugslagklep en 1 meter ozonbestendige slang nasturen? groet John Seiger.

John Seiger

Ozon onderhoud
Bedankt voor het snelle herstel van mijn ozongenerator die ik bij u heb laten uitvoeren. Complimenten voor de services.

Bob Kamers

Ozongenerator onderhoud
Hallo, Bedankt voor de vlotte afhandeling van de kapotte ozongenerator. Hij doet het weer uitstekend. Scheelt weer een hoop geld! Wil je mij ook nog 3 meter ozonslang nasturen? mvg Bas V.

Bas Verkerk

Ozon instalatie
Top bedrijf en een super snelle leverijng. Vorige week een ozon instalatie besteld en vandaag werd het al bezorgt. De instalatie was prima verpakt en ziet er perfect uit. Ook de uitleg van de instalatie ziet er eenvoudig uit. Mensen super bedankt en nu genieten van een heldere vijver. Gr. R. G

Raymond Geels

Ozonfilter koivijver
Jullie zijn bij ons geweest voor de plaatsing van de ozonfilter. We hebben binnen 2 dagen van groen water zoals jullie hebben gezien tot sprankelend helder water nu. Het is echt een verademing voor onze kois, we kunnen ze naar jaren weer zien zwemmen. Zeer blij me het resultaat. Hadden dit veel eerder moeten doen. We sturen jullie dit weekend nog foto's van het water. Bedankt voor het resultaat. Groetjes van de Fam Boensma uit Aalsmeer.

Fam Boensma Fam Boensma

Revisie Ozongenerator
Bedankt voor de revisie van mijn ozongenerator, snelle services!

Yvan Smith

vijver ozon
Hallo , even goed nieuws melden vanuit Broechem Belgie,water is in de vijver helemaal opgeklaard,was in het begin een beetje moeilijk vanwege het te groene water ,maar ondertussen is het bijna oceaanwater geworden,waardoor we alles zien tot op de bodem.Zalig!! Vissen doen het goed,gaan goed doorvoed de winter in,en beadfilter draait full speed. Ik doe nog een bestelling via uw webshop. Alvast een fijn eindejaar en een goede start in 2015!!! Raf en Lena.

Raf en Lena Bijlemans

Glashelder water
Hallo, We hebben nu precies 1 week de ozoninstallatie van jullie. Wij zijn blij met het beoogde resultaat van onze koivijver. Glashelder water en we zien onze vissen weer goed zwemmen. Wilt u ons ook nog wat navulling opsturen voor de droogluchtfilter? Groeten uit Winsum, Jos en Janine

Janine & Jos Dolstra

Ozongenerator
Ik heb een vraag, kan ik mijn Bourgonde ozongenerator ook bij u laten repareren? Deze staat al enige tijd stil. Ben

Ben Kersten

Advies ozon
Ik ben onlangs bij u geweest en heb me laten adviseren over diverse ozonsystemen voor mijn koivijver. Ik ben blij dat we nu een juist systeem hebben op mijn koivijver, Ik ben hiervoor bij diverse grote koicentra's geweest maar niemand kan mij goed adviseren over ozon voor de koivijver. Groeten uit Alkmaar

Gert-Jan Hilbrand

Ozon voor de koivijver
Na vele keren toch overwogen om voor mijn koivijver ozon toe te passen. De installatie vorig weekend gemoneteerd en kan niet anders zeggen dat ik en mijn vrouw er zeer content mee zijn. Eindelijk zien we de bodem en de (dure) Japanse koivissen. Ben blij met de investering en het behaalde resultaat. Fijn Paasweekend! Hans en Joyce Schothuis

Hans Hans Schothuis

Snelle levering/ contact
Er zijn nog maar weinig bedrijven die ook in het weekend je te woord willen staan, na een uitgebreid en deskundig advies van o3experts, de keuze gevallen op een ozongenerator ook ivm met 10 jaar standaard garantie. Nu kunnen we weer gaan genieten van onze vissen. Bedankt voor het advies. Groeten Yvon.

Yvon van Dorp

Garantie
Beste o3experts, graag wil ik jullie bedanken voor de reparatie van onze ozongenerator. Ondanks dat ik deze niet bij jullie heb gekocht, heeft u mij toch geholpen en het defect kosteloos gerepareerd. Nogmaals dank hiervoor vriendelijke groet Tonny Smit.

Tonny Smit

Helder water
Wij staan versteld van de helderheid van onze koivijver, na 1 dag is het vijverwater al kraakhelder. Bedankt Fam. Tobben uit Groningen

Bas Tobben

Informatieve website
Informatieve Website Groeten Ruud

Ruud Dalen

Helder koivijver
We zijn zeer tevreden over onze koivijver. Het water is intens helder dankzij de ozon van jullie, bedankt. Henk en Michelle uit Helmond

Henk Franken

Kraakhelder vijverwater
We kunnen weer genieten van onze visjes in de koivijver

Jarno Hoeven

Informatieve site
Via deze weg willen wij u nogmaals bedanken voor het realiseren van de filterinstallatie van onze zwemvijver. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Fam. Knikhuis Uit Enkhuizen

Gerwin Knikhuis