Industriële desinfectie met ozon toepassingen


o3experts heeft zich gespecialiseerd in ozon toepassingen voor diverse eindgebruikers. De vraag naar ozon voor verschillende doelgroepen is de laatste jaren gegroeid. o3experts heeft hiervoor diverse ozonapparatuur ontwikkeld om de klant te kunnen voorzien in wensen en behoeften. De vraag naar effecient en duurzame ozon apparatuur neemt ook toe. Hoelang gaat een ozongenerator mee en wat is de garantieduur? We willen in alles wat we doen uitblinken en de beste zijn. Hierdoor heeft o3experts ozonapparatuur ontwikkeld en vervaardigd uit alleen de beste onderdelen en grondstoffen te gebruiken. Standaard geven wij 10 jaar garantie op de ozongenerator van o3experts. Doordat we zelf ozonproducten ontwikkelen gebruiken we alleen grondstoffen en producten die ozonbestendig zijn waaronder; glas, RVS 316 en bijvoorbeeld teflon. 

We kunnen ozonapparatuur inzetten voor de volgende doelgroepen:

Akkerbouw/ tuinbouw
Wilt u effectief en duurzaam proceswater desinfecteren met ozon en kosten besparen op water en energie? Wij hebben de kennis en producten in huis. Vaak zijn de ozontoepassingen maatwerk. Wij kunnen u op locatie adviseren over de toepassingen van ozontechniek voor proceswater.Welness
Heeft u een jacuzzi maar ruikt het water niet fris of is het water na enkele keren gebruik al troebel? Gebruik geen chloor in een jacuzzi maar ozon. Hierdoor kunnen ook mensen met huidaandoeningen relaxen en ontspannen in een jacuzzi. o3experts helpt u graag verder zodat u weer zorgeloos kunt genieten in de jacuzzi.


Koivijvers
o3epxerts heeft een ruim assortiment aan ozonapparatuur ontwikkelt zodat u zorgeloos kunt genieten van u koivijver. Wij kunnen u helpen met een nieuwe, bestaande of een stilstaande ozoninstallatie. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van koivijvers en ozontechniek kunnen we u deskundig te woord staan. Uw hobby is onze zorg.


Zwembaden
Zwemmen zonder chloor! Dat klinkt goed, echter is het dat ook. Vooral voor het milieu en de gezondheid van de mens. Chloor is niet gezond om in te ademen of om binnen te krijgen.
Heeft u last van huidproblemen als u heeft gezwommen in zwembad met chloor? Met ozonappratuur van o3experts kunt u zorgeloos genieten van uw zwembad. Hierdoor kunt u ook drastisch de kosten verminderen in waterverversing, energiekosten en waterbehandelingsproducten waaronder chloor. 


Luchtvaart
Ozonappratuur wordt ingezet om het meubilair van vliegtuigen te reinigen. Tevens wordt de ozon apparatuur ook ingezet om nare luchtjes uit de vliegtuigen te krijgen die worden veroorzaakt door passagiers op lange vluchten.


Cruiseschepen 
Luchtbehandeling voor cruiseschepen? o3xperts heeft al enkele projecten mogen begeleiden waar ozonappratuur van o3experts is ingezet. De ozon apparatuur is ingezet om de verblijven van klanten in diverse hutten zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat de centrale kookkeuken bij cruiseschepen direct gelegen is aan diverse hutten heeft o3experts al enkele keren apparatuur geleverd zodat klanten toch zonder nare of vreemde geuren kunnen genieten van een luxe cruise. 


Hospitality industrie
Heeft u een hotel, resort, bed and breakfast, of appratementen met een hoge doorloopsnelheid van gasten? o3experts heeft ozonapparatuur in de verhuur om de genoemde ruimtes effectief te reinigen van nare luchtjes die zijn veroorzaakt door gasten tijdens het verblijf. 


Brand (woning, kantoren en mobiele voertuigen)
Heeft u onlangs een brand gehad, in uw woning, bedrijfspand of ander object? o3experts heeft diverse noodhulp-ozongeneratoren voor de verhuur en verkoop. Zo kunt u deze appratuur direct inzetten om de brandlucht direct te verwijderen. Hierdoor wordt u niet meer snel herinnert aan de brand die u heeft meegemaakt.


Occasions
Heeft een auto (verhuur) bedrijf/ leasemaatschappij en heeft u auto's waar in is gerookt, of andere nare geuren die niet weg te krijgen zijn? o3experts heeft zowel ozonapparatuur in de verhuur en verkoop zodat de auto's toch kunnen worden verkocht of verhuurd. Binnen enkele uren zijn alle nare geuren of luchtjes effectief verwijderd doordat het ozongas door alle materialen heen dringt waaronder de bekleding, stoffen, dashboard en luchtroosters.


Ozonapparatuur
Heeft u een defecte ozongenerator? Of wilt u uw kostbare ozongenerator laten nakijken om schade te voorkomen? o3epxerts heeft een ruim assortiment aan ozonapparatuur ontwikkelt.
Standaard geven wij 10 jaar garantie zodat u niet voor een vervelende verrassing komt te staan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden, reviseren, indien nodig herstellen van uw ozonapparatuur.


Experts in ozontechniek.

Wij helpen u graag verder. Neemt u contact met ons op.

Contactgegevens:
o3experts.nl
Kolberinksmaat 46
7595 CA Weerselo
0031 - (0) 541- 66 35 13
(7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur)

Of mail ons: info@o3experts.nl (24/7 bereikbaar)

Bezoek ook onze webshop: www.o3experts-shop.nlDeze bedrijven gingen u voor:

                                                              
                                   
   

© 2009 - 2018 Copyright o3experts.nl.
Share our website