Nieuwe serie professionele ozon luchtreinigers toegevoegd aan het assortiment 4-7-12 gram


  •   vrijdag 1 juni 2018

Waaarom wordt ozon gebruikt?
Een ozongenerator wordt veelal ingezet om nare geuren uit auto's voorgoed te verwijderen. Nare geuren kunnen in uw auto achter blijven wanneer er bijvoorbeeld in gerookt is of bijvoorbeeld een hond die heeft gezwommen en vervolgens nat in uw auto stapt. Deze geuren blijven in de bekleding zitten van uw auto. Ook kunnen andere nare geuren in auto blijven die je liever kwijt dan rijk bent. Wanneer je een ozonbehandling uitvoert in een auto dan worden alle geuren door het ozongas verwijderd. Ozongas dringt door het gehele interieur van uw auto, zelfs door het dashboard en de bekleding. Doordat het ozongas een reactie aangaat met de deze nare geuren vind er oxidatie plaats. Nare geuren verdwijnen en pure zuurstof ofwel o2 blijft over.

Hoeveel garantie zit er op deze ozon luchtreiniger?
Op de professionele ozon luchtreinigers zit standaard 5 jaar garantie. We kunnen uit ervaring spreken dat onderdelen in deze ozongenerator van hoge kwaliteit zijn en slijtvast. De gekozen onderdelen in de generator zijn ozonbestendig. Zelfs wanneer deze ozongenerator in dezelfde ruimte staat als waar de behandling plaats vind.

Wat kost een professionle ozon luchtreiniger?
We kunnen de ozongeneratoren onderverdelen in 3 verschillende klasses. Daarbij horen de volgende prijzen:
-   4 gram -  €  1395,- (inclusief 5 jaar garantie)
-   7 gram -  €  1995,- (inclusief 5 jaar garantie)
- 12 gram -  €  2495,- (inclusief 5 jaar garantie)
* Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzending)

Heeft deze ozon luchtreiniger onderhoud nodig?
Alle serie ozongeneratoren waaronder ook de serie ''professionle ozon luchtreiniger'' zijn onderhoudsvrij. Dat wil zeggen waarneer de aanvoerlucht uit 100% zuurstof bestaat, behoeft deze ozongenerator geen onderhoud. Wanneer u gebruik maakt van enkel een luchtpomp (buitenlucht), dan heeft deze ozongenerator jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig. Om een hoge ozonopbrengst te krijgen is het belangrijk dat er onderhoud gepleegd wordt aan de ozongenerator. Hierdoor wordt de levensduur van de ozongenerator verlengd en de ozonproductie is optimaal.

Wat zegt de hoeveelheid gram over de ozonopbrengst?
De hoeveelheid gram die een ozongenerator produceert hangt af van de zwaarte van de hoogspanning in combinatie met de ozonelektrode. Met bijvoorbeeld 4 gram ozon kun je een kleine ruimte (75m3) eenvoudig reinigen binnen een tijdsbestek van 24 uur. Een minimale ozonbehandeling is effectief wanneer het programma in de ozongenerator 24 uur heeft geduurt. Met 7 gram ozon kun je een benedenverdieping van een woning (350m3) eenvoudig reinigen. Met 12 gram ozon kun je het interieur van een booying 747 reinigen. Echter zal de duur van het programma langer zijn.

Hoe werkt een ozonluchtreiniger?
Deze serie professionele ozon luchtreinigers is ontwerpen door o3experts. Doordat o3experts veel stankbestrijding heeft verricht door middel van ozon, hebben we een apparaat ontwikkeld met een juiste interval van ozon en luchtcirculatie. Deze machine draait een programma af waardoor ozon effectief kan worden ingezet en niet alle materialen in de ruimte aantast (ozon-lucht verhouding). Er wordt met een constante snelheid lucht aangevoerd in de ruimte en vervolgens mengt deze machine deze lucht met ozon en blaast deze met dezelfde snelheid weer de ruimte in.

Mag ik in de dezelfde ruimte verblijven als waar de ozongenerator actief is?
Nee. Wanneer de ozongenerator aan wordt gezet. Moet u direct deze ruimte verlaten. Er zit een timer op die ervoor zorgt dat er eerst ventilatie gaat plaatsvinden. Zorg er altijd voor dat u nooit ozongas inademt. Dit is gevaarlijk voor mens en dier.

Wat is het verschil tussen een ozongenerator van o3experts en bijvoorbeeld een Chinees merk?
o3experts maakt gebruik van ozonbestendige materialen. Dit in tegenstelling tot producten die in China gemaakt worden. In aanschaf is dit goedkoop, echter gaan deze producten niet lang mee omdat niet alles ozonbestendig is.
Ook maakt o3experts gebruik van corona discharge. Dit wordt opgewekt in een glaselektrode. Een stabiele en constante ozonopbrengst. De Chinese luchtreinigers zijn vaak uitgevoerd met ozonplaatjes die niet goed tegen vocht kunnen. Wanneer er zich vocht verzamelt op deze plaatjes, daalt de ozonopbrengst. Tevens ontvangt u bij elke ozongenerator van o3experts een ozonmeting. Dan weet u ook zeker dat 4 gram, 4 gram is.

Hoeveel gram ozon brengt de luchtreiniger op?
Wanneer we een luchtpomp gebruiken die werkt op de buitenlucht dan praten we over 20,9 % zuurstof (O2), 78,09 % Stikstof (N2), 0,93 % Argon (Ar) en 0,03 % Koolstofdioxide (CO2). Wanneer we als voorbeeld nemen dat een ozongenerator 4 gram ozon levert dan zal bij gebruik van de buitenlucht met de bovengenoemde waarden maar +/- 50% ozon geproduceerd worden.
Wanneer we als aanvoergas pure ofwel 100% zuurstof leveren aan de Budget ozongeneratoren, dan hebben we de maximale opbrengst van 4 gram ozon per uur. 

Wordt er ook een ozonmeting bijgeleverd?
Alle ozongeneratoren die o3experts verkoopt, worden standaard geleverd met een nieuwe ozonmeting. Zo weet u altijd hoeveel ozon de aangekochte ozongenerator levert.
 
Waarvoor worden ozongeneratoren gebruikt?
Ozongenerator, ozonisatoren of ook wel ozoniser genoemd worden voor vele toepassingen ingezet bij luchtbehandling waaronder:

Luchtvaart
Ozonappratuur wordt ingezet om het meubilair van vliegtuigen te reinigen. Tevens wordt de ozon apparatuur ook ingezet om nare luchtjes uit de vliegtuigen te krijgen die worden veroorzaakt door passagiers op lange vluchten.

Cruiseschepen
Luchtbehandeling voor cruiseschepen? o3xperts heeft al enkele projecten mogen begeleiden waar ozonappratuur van o3experts is ingezet. De ozon apparatuur is ingezet om de verblijven van klanten in diverse hutten zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat de centrale kookkeuken bij cruiseschepen direct gelegen is aan diverse hutten heeft o3experts al enkele keren apparatuur geleverd zodat klanten toch zonder nare of vreemde geuren kunnen genieten van een luxe cruise.

Hospitality industrie
Heeft u een hotel, resort, bed and breakfast, of appratementen met een hoge doorloopsnelheid van gasten? o3experts heeft ozonapparatuur in de verhuur om de genoemde ruimtes effectief te reinigen van nare luchtjes die zijn veroorzaakt door gasten tijdens het verblijf.

Brand (woning, kantoren en mobiele voertuigen)
Heeft u onlangs een brand gehad, in uw woning, bedrijfspand of ander object? o3experts heeft diverse noodhulp-ozongeneratoren voor de verhuur en verkoop. Zo kunt u deze appratuur direct inzetten om de brandlucht direct te verwijderen. Hierdoor wordt u niet meer snel herinnert aan de brand die u heeft meegemaakt.


Occasions
Heeft een auto (verhuur) bedrijf/ leasemaatschappij en heeft u auto's waar in is gerookt, of andere nare geuren die niet weg te krijgen zijn? o3experts heeft zowel ozonapparatuur in de verhuur en verkoop zodat de auto's toch kunnen worden verkocht of verhuurd. Binnen enkele uren zijn alle nare geuren of luchtjes effectief verwijderd doordat het ozongas door alle materialen heen dringt waaronder de bekleding, stoffen, dashboard en luchtroosters.

Wilt u liever alleen een ozonbehandeling voor uw auto? Dant kan ook. Neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen zowel op locatie bij u als in Weerselo de auto de ontzien van nare geuren.

Experts in ozontechniek.

Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens:
o3experts.nl
Kolberinksmaat 46
7595 CA Weerselo
0031 - (0) 541- 66 35 13
(7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur)

Of mail ons: info@o3experts.nl (24/7 bereikbaar
Heeft u vragen over professionele ozon luchtreinigers? U kunt ons watsappen op 0031-(0)653814049 7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur

U kunt ons ook bereiken op:
0031-(0)541-663513
7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur

© 2009 - 2018 o3experts-shop.nl
Share our website