Ozonzalf

o3experts heeft al voor enkele bedrijven in Nederland ozoninstallaties geleverd die worden ingezet om ozonzalf of ozoncreme te kunnen fabriceren. Dit gebeurd door een bepaalde techniek toe te passen waardoor olijfolie wordt omgezet in creme of zalf. o3experts heeft enkele installaties mogen leveren en bedrijven geholpen in de opstartfase zodat op een veilige manier ozon geproduceerd wordt met als doel om de beste kwaliteit ozonzalf of ozoncreme te verkrijgen. Belangrijk is de contacttijd olijfolie met de hoeveelheid gedoseerde ozon. Ook de tijd en grote van de ozonbellen zijn essentiële om een juiste ozonzalf of ozoncreme te verkrijgen.

Ozonzalf 
Ozonzalf is in feite geozoniseerde olijfolie en wordt vervaardigd door ozon aan de olijfolie toe te voegen. Wanneer in hoge concentraties ozon door olijfolie stroomt, raakt de olijfolie verzadigd en veranderd het in een zalfachtige substantie. De olijfolie houdt deze ozon vast waardoor deze toepasbaar is om te gebruiken voor vele huidproblemen. Deze ozonzalf is o.a. werkzaam bij voet en andere schimmelinfecties, slecht genezende wonden, gynaecologische infecties en andere huidproblemen, zoals acne.

Ozonzalf is ozonolijfolie en wordt gebruikt bij:
- acne
- open wonden
- mycose
- huidinfecties
- gynaecologische infecties
- littekens

Infecties
- virale aandoeningen
- schimmelaandoeningen
- vaginale ontstekingen
- gordelroos

Wilt u het product liever bij o3experts bestellen? Zie onderstaande link om de ozonzalf te bestellen:
Bestel hier uw
Ozonzalf

Daarnaast wordt ozonzalf of ozoncreme voor vele andere doeleinden toegepast waar veel mensen baat bij hebben.
o3experts is geen medisch instituut of gezondheidscentrum. Wij verkopen enkel de apparatuur voor het fabriceren of produceren van ozonzalf of ozoncreme.

Heeft u vragen over deze techniek? Of bent u wellicht g
ëinterreseerd om zelf ozonzalf of ozoncreme op de markt te brengen?
Wij helpen u graag verder!

 
Contactgegevens:
o3experts.nl
Kolberinksmaat 46
7595 CA Weerselo

0031 (0) 541-663513
(7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur)


© 2009 - 2019 Copyright o3experts.nl.

Share our website