Ozon zwem vijver


Zwemmen in een zwemvijver
Zwemmen in een zwem vijver komt steeds meer in. Een vijver combineren met een zwembad maar dan zonder chloor. Hoe houden we de zwemvijver dan helder?
Een zwemvijver is een combinatie van een zwembad met een vijver maar dan op de biologische manier. Dit houdt in dat er in de zwemvijver geen chloor wordt gebruikt. Dit komt omdat er vijverplanten in de zwem vijver worden geplaatst. Ook is het belangrijk dat de biologische balans in tact blijft. Dit is de basis voor een gezonde zwemvijver.
 
Zwemvijvers en natuur zwembaden
Zwemvijvers en natuur zwembaden worden in tegenstelling tot een huidige zwembad, door een natuurlijk plantenfilter gefilterd. Deze techniek heeft inmiddels bewezen dat hij, indien hij goed is toegepast, jarenlang zorgt voor een kraakheldere zwemgelegenheid. Dit, met een beperkt onderhoud en betrekkelijk laag energieverbruik. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van chloor of andere irriterende toevoegingen aan de zwemvijver.  De natuur zuivert het water deels zelf.
 
Vervuiling zwemvijver water
Echter wijst uit dat we alleen met biologisch filteren, het zwemwater niet alleen schoon kunnen houden. Dit heeft te maken met de belasting zoals afvalstoffen die we mee nemen het zwemwater in. Deze afvalstoffen die zich in de zwemvijver bevinden zijn: zonnenbrand olie, cosmetica producten en afvalstoffen uit de natuur.
 
Zorgeloos zwemmen
Om toch zorgeloos te kunnen genieten van uw zwemvijver, maakt o3experts gebruik van ozon om uw zwemvijver kraakhelder en kleurloos te houden. Zo kunt u het gehele jaar door zwemmen in zwemvijver die laag is van bacteriedruk en ziektekiemen.
 
Graag helpen wij u verder met de realisatie van uw zwem vijver. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw zwemvijver ook in het weekend en avonden!
Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van ozontechnieken. 
Neemt u vrijblijvend contact op met o3experts zodat we u graag persoonlijk te woord kunnen staan, bij het vinden van een passend systeem.
 
Contactgegevens
o3experts.nl
Kolberinksmaat 46
7595 CA Weerselo
0031 (0) 541-663513
(7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur)

Of mail ons: 
(24/7 bereikbaar)
info@o3experts.nl
 

© 2009 - 2018 Copyright o3experts.nl.
Share our website