Heldere koi vijver in Groningen door middel van een ozon installatie

 
 

De filterinstallatie bestaande uit 2 ultrasieve's, 2 energiezuinige pompen (droogopstelling), 2 ultrabeads. Naast de filterinstallatie is er een ozoninstallatie geplaatst. Deze ozon installatie haalt de kleurstoffen uit de koivijver. Hierdoor is het vijverwater kraakhelder.

De ozoninstallatie bestaande uit een ozongenerator, glasrecator P1 filter, restozonvernietiger en accessoires waaronder een droogluchtfilter, ozonbestendige terugslagklep, siliconenslang. Het water is enkele dagen na oplevering kraakhelder geworden. Hierdoor kan de eigenaar weer genieten van de koi vissen.

Ozon is een effectieve manier om uitstekend helder resultaat te verkrijgen voor het vijverwater. De voordelen van ozon zijn onder anderen: het remt ziekteverwekkers, maakt het water kristalhelder, remt drastisch de groei van zweef en draadalgen, gaat vorming van ammoniak tegen, gaat de vorming van nitriet tegen, ondersteund de werking van het biologische filter, breekt organisch materiaal af, breekt de gele kleurstoffen in het water af.  

Wat kan o3experts voor uw koivijver betekenen? WIj helpen u graag verder.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag verder:

Bereikbaar op:
0031 (0)541 - 663513
(7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur)         
                                                                                           Share our website