Bacterie druk verlagen Koivijver in Afferden door middel van ozon techniek

Onderstaande foto: vooraanzicht koivijver in de herfst.


Onderstaande foto: koivijver in het voorjaar

Onderstaande foto: koi's bij elkaar voor de glazen ruit

Onderstaande foto: vooraanzicht koivijver glasruit schitterende koi met kikker.

Onderstaande foto:
De filterput waarin de pompen opgesteld zijn voor de gehele filterinstalltie. Hierin is zowel de aanvoer als afvoer gesitueerd voor de ozoninstallatie.
Om ervoor te zorgen dat er geen restozon achterblijft in het systeem is er een restozonvernietiger geinstalleerd. Er mag nooit ozon in de nabije omgeving
van de ozoninstallatie waarneembaar zijn.


Onderstaande foto: de eiwitafschuimer. Hierin wordt het water gemengd met het ozongas.Voor een klant in Afferden heeft o3experts een ozoninstallatie geplaatst. De wens van de klant was om de bacterie druk te verlagen in de koi vijver. Ozon is een effectieve manier om uitstekend resultaat te verkrijgen voor het verlagen van de bacteriedruk. De voordelen van ozon zijn onder anderen: het remt ziekteverwekkers, maakt het water kristalhelder, remt drastisch de groei van zweef en draadalgen, gaat vorming van ammoniak tegen, gaat de vorming van nitriet tegen, ondersteund de werking van het biologische filter, breekt organisch materiaal af, breekt de gele kleurstoffen in het water af, ontkleurt het water waardoor er kristalhelder vijverwater overblijft.

Wat kan o3experts voor uw koivijver betekenen? WIj helpen u graag verder.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag verder:

Bereikbaar op:
0031 (0)541 - 663513
(7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur)     
                                  
Share our website