Kristal heldere koi vijver zonder zweefalgen door inzet ozon installatie in Eindhoven

Onderstaande foto: vooraanzicht van de koivijver.


In opdracht voor een klant heeft o3experts ozon toegepast in Eindhoven voor een koi vijver. Een zeer fraaie koivijver gerealiseerd onder een overkapping met een grote glasruit. De bezetting in de vijver qua vissen is normaal, daar is bewust naar gekeken met de keuze in ozon apparatuur. De ozoninstallatie bestaande uit een ozongenerator, eiwitafschuimer, restozonvernietiger en accessoires waaronder een droogluchtfilter, ozonbestendige terugslagklep en een siliconenslang.

Het water is enkele dagen na oplevering kraakhelder geworden. Ook omdat de vijver onder een overkapping is gerealiseerd is het belangrijk dat de vissen goed te zien zijn in glashelder vijver water.

Ozon is een effectieve manier om uitstekend resultaat te krijgen voor vijverwater. De voordelen van ozon zijn onder anderen: het remt ziekteverwekkers, maakt het water kristalhelder, remt drastisch de groei van zweef en draadalgen, gaat vorming van ammoniak tegen, gaat de vorming van nitriet tegen, ondersteund de werking van het biologische filter, breekt organisch materiaal af, breekt de gele kleurstoffen in het water af. 

Wat kan o3experts voor uw koivijver betekenen? WIj helpen u graag verder.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag verder:

Bereikbaar op:
0031 (0)541 - 663513
(7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur)          
                    


Share our website