Ozoninstallatie ingezet om de waterkwaliteit te verbeteren en de kleurstoffen te verwijderen koivijver - 35.000 Liter water Oldenzaal

Voor een klant met een koivijver van 35.000 liter vijverwater voor de koivijver is gekozen om een oudere installatie van Estrad te verwijderen. De oude defecte ozongenerator heeft een complete revisie gehad en zijn onderdelen in de ozongenerator vernieuwd waardoor deze nu onderhoudsvrij is.

Voor de inmenging van het ozongas is gekozen om een glasfilter te gebruiken. Dit glasfilter is onderhoudsvrij en gemaakt van glaskorrels. Hierdoor wordt er een zeer kleine ozonbel gevormd en zal de schuimfractonatie optimaal zijn. Ook wordt het ozongas effecitief en efficient ingebracht waardoor er een optimale reactie plaatsvind van het water met het ozongas. 

Door dit systeem toe te passen is er nog maar zeer weinig ozon nodig om het gewenste effect te behalen. Doordat deze glazen reactor compact is en onder druk werkt, kan dit systeem ook worden toegepast onder het waterniveau, ofwel gravity opstelling. 

  

Share our website