Zwemvijver in Enkhuizen - ozon toegepast voor zwemvijver - kraakhelder zwemwater zonder chemicaliën

Zwemmen in een zwemvijver
Zwemmen in een zwem vijver komt steeds meer in. Een vijver combineren met een zwembad maar dan zonder chloor. Hoe houden we de zwemvijver dan helder?
Een zwemvijver is een combinatie van een zwembad met een vijver maar dan op de biologische manier. Dit houdt in dat er in de zwemvijver geen chloor wordt gebruikt. Dit komt omdat er vijverplanten in het zwem vijver worden geplaatst. Ook is het belangrijk dat de biologische balans in tact blijft. Dit is de basis voor een gezonde zwemvijver.
 
Zwemvijvers en natuur zwembaden
Zwemvijvers en natuur zwembaden worden in tegenstelling tot een huidige zwembad, door een natuurlijk plantenfilter gefilterd. Deze techniek heeft inmiddels bewezen dat hij, indien hij goed is toegepast, jarenlang zorgt voor een kraakhelderezwemgelegenheid. Dit, met een beperkt onderhoud en betrekkelijk laag energieverbruik. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van chloor of andere irriterende toevoegingen aan de zwemvijver.  De natuur zuivert het water deels zelf.
 
Vervuiling zwemvijver water
Echter wijst uit dat we alleen met biologisch filteren, het zwemwater niet alleen schoon kunnen houden. Dit heeft te maken met de belasting zoals afvalstoffen die we mee nemen het zwemwater in. Deze afvalstoffen die zich in de zwemvijver bevinden zijn: zonnenbrand olie, cosmetica producten en afvalstoffen uit de natuur.
 
Zorgeloos zwemmen
Om toch zorgeloos te kunnen genieten van uw zwemvijver, maakt o3experts gebruik van ozon om uw zwemvijver kraakhelderen kleurloos te houden. Zo kunt u het gehele jaar door zwemmen in zwemvijver die laag is van bacteriedruk en ziektekiemen.

I.v.m. met de privacy worden de foto's van de ozoninstallatie enkel op aanvraag toegekend.


Wat kan o3experts voor uw koivijver betekenen? WIj helpen u graag verder.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag verder:


Bereikbaar op:
0031 (0)541 - 663513
(7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 21:00 uur)    
    
                      Share our website